SET SILIKONSKA PRSTNA ŠČETKA ZA ZOBE

Vsebina paketa:

  • 1 x Silikonska prstna ščetka za zobe – S
  • 1 x Silikonska prstna ščetka za prste – L
  • 1 x PP škatla za shranjevanje

Začnite ustno higieno vašega malčka s silikonsko prstno ščetko za zobe Haakaa! Zasnovana je posebej za vzgajanje pozitivnih in pomembnih zobozdravstvenih higienskih navad vašega otroka že od malih nog. Silikonska prstna ščetka je narejena iz 100 % mehkega silikona za živila in vašega otroka navadi na občutek umivanja zob in dlesni, tako da ščetkanje postane zabaven in nepogrešljiv del vsakdanjega življenja. Ima dve različni površini – mehke ščetine in trdnejše silikonske konice – za več možnosti za čiščenje in pomiritev občutljivih novih zob in dlesni.

Cena: 10,99€

  • Mehke silikonske ščetke pomagajo nežno očistiti majhne zobke in usta.
  • Udobno se prilega kazalcu – izbirate lahko med dvema velikostma.
  • Izbokline na hrbtni strani vsake prstne zobne ščetke pomagajo pri masaži otroških dlesni in nežno očistijo njihov jezik.
  • Narejena je iz enega kosa, brez spojev, razpok ali robov, ki povzročajo zadrževanje bakterij.
  • Izdelan iz 100% silikona za živila.
  • BPA, PVC in brez phtalata

Pred uporabo in po vsaki uporabi očistite. Čeprav je čiščenje v pomivalnem stroju varno, priporočamo ročno pomivanje izdelka v topli, milni vodi ter temeljito izpiranje in sušenje.  Za sterilizacijo  uporabite parni sterilizator ali vrenje v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev na osnovi belila. Priporočamo, da otroku zamenjate zobno ščetko vsake 3-4 mesece.

Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če se na izdelku pokažejo kakšne poškodbe. Izogibajte se ostrih predmetov. Trda sredstva lahko poškodujejo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za njegovo predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem, suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Uporablja se pod nadzorom odraslih.

◎ Izberite, katera velikost prstne ščetke se bolj udobno prilega vašemu kazalcu.

◎ Pred uporabo sterilizirajte prstno ščetko za zobe.

◎ Ščetko namestite na prst, namočite v toplo vodo in na ščetke nanesite varno zobno pasto,  za dojenčke.

◎ Prst postavite v otroška usta, s ščetko nežno drgnite zobe in dlesni, dokler jih ne očistite.