SILIKONSKE CEVKE ZA HRANJENJE – SNS

Če imate vi in ​​vaš otrok težave s hranjenjem – vključno težave z dojenjem, majhno količino mleka ali pa vaši dojenčki potrebujejo le malo dodatnega mleka ali pomoči pri učenju hranjenja – vam bo lahko v pomoč silikonski set za hranjenje po cevki (SNS sistem). Pomaga vam pri premagovanju nekaterih od teh pogostih težav, tako da steklenico dopolnjenega mleka povežete s cevmi na dojke in tako dojenčku zagotovite stalen in nadzorovan pretok mleka pri dojkah. Z uporabo silikonske cevi za hranjenje lahko tako mati kot otrok doživita naravni fizični občutek dojenja, hkrati pa spodbujata preskrbo mame in otroku zagotovita ustrezno prehrano. Prednost uporabe silikonskega seta za hranjenje po cevki (SNS sistem) je v tem, da otrok vedno sesa zgolj mamino dojko in ne stekleničke, hkrati pa je mamino telo vzpodbujeno, da ustvari več mleka.

Pretok mleka je mogoče skrbno nadzorovati tako, da prilagodite moč vašega oprijema na steklenički za dojenčke 3. generacije (prodaja se ločeno) ali z uporabo regulatorja pretoka za doslednejšo količino. Naša silikonska cev za hranjenje brezhibno deluje z našimi silikonskimi stekleničkami Haakaa 3. generacije in X-oblikovanimi cuclji s spremenljivim pretokom (naprodaj ločeno), lahko pa jih uporabite tudi s katero koli drugo otroško steklenico, opremljeno z nastavkom za X s pretokom. Steklenico preprosto postavite v dvignjen položaj, višji od konca izstopne cevi, da začnete pretok mleka.

Opomba: Silikonske cevke za hranjenje – SNS, so prilagodljive s silikonskim cucljem proti kolikam 3. generacije – HITER PRETOK

Opomba: Če imate pomisleke glede dojenja in menite, da bi bil ta izdelek v pomoč vam in vašemu otroku, priporočamo, da obiščete specialista za dojenje.

Vsebina paketa:

 • 1x dovodna cevka,
 • 1x regulator pretoka,
 • 1x odtočna cevka,
 • 1x ščetka za čiščenje,
 • 1x adapter za cevko,
 • 1x nosilec za cev

Cena: 13,99€

 • Izdelan iz silikona za živila in poliformaldehida.
 • Regulator pretoka zagotavlja stalen pretok tekočine.
 • Otroku zagotavlja dodatno prehrano, hkrati pa daje mamici in otroku občutek dojenja in spodbuja dojke k tvorbi mleka.
 • Dolga in tanka cev za neopazno in diskretno uporabo.
 • Dodatni nadzor pretoka pri uporabi s stisljivimi steklenicami Haakaa Gen. 3.
 • Brez BPA, PVC in ftalata.

Kako uporabljati komplet silikonskih cevk za hranjenje Haakaa:

 

 • Vhodno in izhodno cev vstavite v konce adapterja za cevi. Konec izstopne cevi napeljite skozi regulator pretoka.
 • Debelo dovodno cev potisnite navzdol skozi odprtino v obliki črke X na nastavku s spremenljivim pretokom in jo povlecite, dokler ni dovolj dolga, da doseže mleko v steklenički.
 • Konec tanke izhodne cevi postavite 1-2 cm stran od bradavice in jo pritrdite z medicinskim trakom.
 • Pristavite svojega dojenčka na bradavico, nato pa tanko izhodno cev nežno vstavite v usta, da začne hranjenje.
 • Stisnite telo silikonske stekleničke za dojenčke 3. generacije, da nadzirate pretok mleka. Povečajte pritisk na steklenico, da povečate hitrost pretoka mleka, ali zmanjšajte pritisk, da ga upočasnite. Z regulatorjem pretoka lahko upravljate tudi hitrost, s katero teče mleko, in se tako prilagodite svojemu otroku.

Vrhunski nasvet: komplet dodatnih cevk za hranjenje Haakaa iz silikona lahko uporabljate s katero koli otroško stekleničko, če je opremljena s cucljem v obliki črke X. Steklenico preprosto postavite nad konec cevi, ki je pritrjena na prsi, in pustite, da deluje gravitacija, ko vaše mleko teče skozi cev.

Operite pred in po vsaki uporabi. Čeprav je primerno za pranje v pomivalnem stroju, priporočamo ročno pranje v topli vodi z milom ter temeljito izpiranje in sušenje. Za sterilizacijo ali čiščenje izdelkov Haakaa ne uporabljajte čistil ali tablet na osnovi belila. Ta izdelek lahko sterilizirate s katerim koli sistemom za sterilizacijo s paro ali z vrenjem v vodi 2-3 minute.

Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če izdelek kaže znake poškodb. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobice. Groba čistilna sredstva lahko opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Ne uporabljajte za noben drug namen. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu ter se izogibajte neposredni sončni svetlobi.