PRILAGODLJIV SILIKONSKI PRIBOR

Barva: Modra

Olajšajte pot samostojnega hranjenja vašega malčka s Haakaa prilagodljivim silikonskim priborom! Pribor je prožen zaradi paličice iz nerjavečega jekla, ki je obdana s 100% silikonom za živila. Ročaji se lahko upognejo pod kotom, ki se zdi naraven vašemu malčku, ko pridobiva samozavest pri samostojnem hranjenju.

Popolna velikost za majhna usta, oblikovan z mehkimi in nežnimi robovi, kar pribor naredi varen za vašega otroka, obenem pa pomaga razvijati neodvisnost in fine motorične spretnosti.

Ta set vključuje priročen etui za shranjevanje, ki ohranja vaš pribor higieničen – idealen za nošenje v torbi za dojenčke.

Cena: 21,99€

  • Izdelano s 100% silikonom za živila s prožno paličico iz nerjavečega jekla.
  • Prožni ročaji se lahko upognejo pod kotom za ustrezen oprijem vašega otroka.
  • Mehki in nežni robovi.
  • Reže na ročaju preprečujejo drsenje jedilnega pribora v sklede.
  • Netoksično in enostavno za vzdrževanje.

Operite pred vsako uporabo. Čeprav je izdelek primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, priporočamo ročno pranje s toplo vodo in milom ter temeljito izpiranje. Za čiščenje ne uporabljajte čistil ali tablet na osnovi belila. Za sterilizacijo uporabite parni sterilizator ali kuhajte v vodi 2-3 minute.

Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če izdelki kažejo znake poškodbe. Izogibajte se shranjevanju blizu ostrih predmetov. Za čiščenje teh izdelkov uporabljajte le mehke ščetke s ščetinami ali mehke gobe, saj lahko trde čistilne gobice opraskajo površino. Potreben nadzor odrasle osebe med uporabo.