SILIKONSKA OTROŠKA STEKLENIČKA 3. GENERACIJE 250 ml (SIVA)

Silikonska otroška steklenička Haakaa 3. generacije je za vašega malčka odlična izbira pri učenju samostojnosti. Narejena je iz vrhunskega medicinskega silikona, zaradi česar je izjemno mehka in varna za vašega otroka. Enostavna je za držanje v majhnih rokah. Poleg tega vam ni potrebno skrbeti glede poškodb, ker je silikon odporen na udarce.

Ena izmed najboljših lastnosti naše silikonske stekleničke za dojenčke je, da je popolnoma združljiva z našo silikonsko prsno črpalko 3. generacije in ostalimi našimi nastavki iz silikonskih stekleničk! S hitrim zasukom vrha lahko zamenjate cucelj za otroško stekleničko za katerega koli izmed izbirnih zamenljivih nastavkov iz naše ponudbe (vsaka se prodaja posebej). Imamo našo slavno prsno črpalko 3. generacije, ki vam omogoča črpanje neposredno v stekleničko, nastavek z žličko za hranjenje, ko vaš otrok preide na trdne snovi, stekleničke s slamico za pomoč vašemu malčku pri prehodu iz stekleničke na pitje iz skodelice in tesnilni pokrovček, da po hranjenju ohranite ostanke hrane ali mleka.

Cena: 32,99€

  • Večnamenska oblika, združljiva z vsemi nastavki 3. generacije.
  • Mehak, naravno oblikovan silikonski cucelj, oblikovan tako, da posnema dojenje.
  • Izdelan iz vrhunskega medicinskega silikona z odlično odpornostjo proti udarcem.
  • Dvojni odprtini proti kolikam preprečujejo nezaželen dovod zraka.
  • Ultra širok vrat omogoča enostavno čiščenje.
  • Varna uporaba v mikrovalovni pečici, vreli vodi in sterilizatorjih.
  • Brez BPA, PVC in ftalata.

Pred prvo uporabo vse dele razstavite, operite in sterilizirajte v vreli vodi. Operite pred in po vsaki naslednji uporabi. Čeprav je primerno za pomivanje v pomivalnem stroju, močno priporočamo ročno pranje v topli milni vodi ter temeljito izpiranje in sušenje. Za čiščenje ali sterilizacijo tega izdelka ne uporabljajte sredstev za beljenje ali sterilizacijskih tablet. Za sterilizacijo uporabite parni sterilizator ali kuhajte v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte UV sterilizatorjev, saj lahko to vpliva na življenjsko dobo stekleničke.

Uporabljajte le po navodilih za zmanjšanje nevarnosti poškodb izdelka. Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo tekočine. Komponente, ki se ne uporabljajo, hranite izven dosega otrok. Nikoli ne uporabljajte cuclja za hranjenje kot dude. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobice, saj lahko trda sredstva za čiščenje opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideni namen. Uporablja se pod nadzorom odraslih. Nikoli ne pritrjujte na vrvice, trakove, vezalke ali ohlapne dele oblačil, saj se otrok lahko zadavi.