SILIKONSKI ZBIRALNIK MATERINEGA MLEKA HAAKAA – PIKAPOLONICA 75 ml

Velikosti: 75 ml

Silikonski zbiralnik mleka Haakaa Pikapolonica je odlična alternativa blazinicam za prsi v času dojenja, za vse mame, ki želijo prihraniti vsako kapljico mleka, namesto da jo vpijejo.

Enodelna oblika se pripne na prsi s sesanjem in varno ter diskretno se prileže v nedrčku. Pikapolonica je lahka in nežna, zato ostane varno prisesana na mestu. Ker ne povzroča tvorbe dodatne količine mleka je idealna za mame, ki jim mleko med dojenjem uhaja iz prsi in ga želijo prihraniti, ne da bi povečevale svojo količino.

Pikapolonico lahko med dojenjem nosite na drugi strani, da ujamete mleko, ki vam izteka ali pa jo nosite na vsaki dojki v nedrčku, ko nadaljujete s svojim dnevom. Je popolnoma prenosljiva in ima na dnu majhne nogice, ki stojijo pokonci na kateri koli ravni površini in preprečujejo razlitje po uporabi.

Ko končate z zbiranjem mleka, odprite čep na vrhu in mleko varno prelijte v posodo ali steklenico.

Cena: 23,99€

 • Pritrdi se na prsi z nežnim vakumom, tako ostane na mestu v nedrčku.
 • Narejena iz mehkega 100% medicinskega silikona
 • Varno za uporabo na prsih
 • Enodelna zasnova brez spojev, razpok ali robov, ki bi zadrževale bakterije
 • Majhne nogice na dnu omogočajo, da pikapolonica stoji pokonci na ravnih površinah.
 • Kabli ali baterije niso potrebni.
 • Enostavno vzdrževanje – samo zavrite, da sterilizirate.
 • Brez BPA, PVC in ftalata

Kako zbrati mleko, ki uhaja iz prsi:

 1. Ko je čep na vrhu pikapolonice zaprt, pritisnite zadnjo stran pikapolonice in glavno odprtino postavite na sredino bradavice.
 2. Prislonite na prsi in sprostite, da ustvarite nežni vakum in začnite z zbiranjem mleka.
 3. Med dojenjem uporabite svojo pikapolonico na drugi strani, da ujamete mleko, ki se vam izteka ali pa jo nosite na vsaki dojki v nedrčku, ko nadaljujete s svojim dnevom.
 4. Redno odstranjujte Pikapolonico, da shranite materino mleko v skladu s smernicami za varno shranjevanje materinega mleka. Pred shranjevanjem izvlecite čep iz luknjice in mleko skozi luknjico prelijte v posodo.

Opomba: Vakum je zelo blag in le pomaga ohraniti Pikapolonico v nedrčku. Pikapolonica bo zbirala samo mleko, ki bi se sicer izteklo v blazinice za prsi. Ne bo odvajalo dodatnega mleka.

Poskrbite, da ste seznanjeni s smernicami o varnem shranjevanju materinega mleka, in poskrbite, da boste vašo Pikapolonico redno praznili, da bo shranjevala materino mleko v skladu s temi priporočili.

Očistite po vsaki uporabi. Sterilizirajte silikonski zbiralnik mleka Haakaa Pikapolonica s katerim koli parnim sistemom za sterilizacijo ali z vrenjem v vodi 2-3 minute. Pri sterilizaciji preverite, ali je čep na vrhu odprt, da preprečite morebitno deformacijo silikona. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev za beljenje ali sterilizacijskih tablet. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte UV sterilizatorjev, saj lahko vplivajo na njegovo življenjsko dobo.

Redno preverjajte v kakšnem stanju je izdelek. Če se pri izdelku pokažejo znaki poškodb, ga zamenjajte. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami (priporočamo uporabo silikonskega seta za čiščenje Haakaa) ali mehke gobice, saj lahko trda sredstva za čiščenje opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Uporablja se pod nadzorom odraslih.