SILIKONSKI ZBIRALEC KOLOSTRUMA – 2 KOSA (PREDSTERILIZIRAN)

Komplet vsebuje:

  • 2 x silikonski zbiralec kolostruma (4ml)

Silikonski zbiralec kolostruma Haakaa je prvo oblikovanje na svetu, ki mamicam daje možnost, da kolostrum iztisnejo pred porodom in po porodu v varni embalaži za shranjevanje, ki je tudi enostavna za uporabo.

Kolostrum se je do sedaj tradicionalno zbiral v brizgah za enkratno uporabo, ki pa so bile pogosto iz škodljive plastike. Naš zbiralnik je narejen iz 100% medicinskega silikona, kar pomeni, da ne izloča nevarnih toksinov in ga je mogoče varno shraniti v hladilniku ali zamrzovalniku. Je enostaven za uporabo in ponovno uporabo, zato je idealna možnost za mamice pred rojstvom in po njem!

Vsak zbiralnik kolostruma ima tudi svojo nalepko za priročno označevanje.

Prosimo, upoštevajte: Za uporabo silikonskih zbiralcev kolostruma pred porodom se pred tem posvetujte s svojim ginekologom, saj obstaja tveganje za zgodnji porod.

Cena: 14,99 €

  • Zberite, shranite in hranite kolostrum v isti embalaži.
  • Iz steriliziranega 100% medicinskega silikona.
  • Mehak stisljiv silikon ima vakuumski učinek za zbiranje kapljic.
  • Pipeto za sesanje kolostruma iz bradavice lahko tudi odstranite, da lažje iztisnete kolostrum neposredno v zbiralnik.
  • Prenosen, neprepusten in za večkratno uporabo.
  • Odporen proti vročini in zmrzovanju.
  • Označbe količine.
  • Ne toksičen in varen za novorojenčke.
  • Brez BPA, PVC in ftalata.

Vsak zbiralnik je predhodno steriliziran. Preverite datum sterilizacije, ki je natisnjen na zunanji strani vsakega paketa. Zbiralnik lahko uporabite takoj, če ga odprete v 12 mesecih po sterilizaciji. Če zbiralnik odprete več kot 12 mesecev po datumu sterilizacije, ga pred uporabo ponovno sterilizirajte. Ko se dojenček nahrani iz konca peresa, ni več sterilen. Pred ponovno uporabo sterilizirajte s katerim koli sistemom za sterilizacijo s paro ali s kuhanjem v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev na osnovi belila.

Shranjujte v hladilniku ali zamrzovalniku v skladu s smernicami za shranjevanje materinega mleka.

Redno preverjajte stanje izdelka in ga zamenjajte, če kaže znake poškodb. Če embalažna vrečka silikonskega zbiralnika pred odpiranjem kaže znake poškodb, zbiralnik pred uporabo sterilizirajte v skladu z navedenimi navodili. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabljajte samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobe. Trda strgala lahko opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Zaradi varnosti vašega otroka izdelka nikoli ne pritrdite na vrvice, trakove, vezalke ali ohlapne dele oblačil, saj se lahko ovije okoli vratu. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi.

 

Prosimo, upoštevajte: Pridobite mnenje svojega zdravnika pred predporodnim izcejanjem, saj lahko obstaja tveganje zgodnjega poroda. Vedno upoštevajte smernice svoje države o iztiskanju in varnem shranjevanju materinega mleka, pri čemer zagotovite, da ste svoj zbiralnik označili s svojim imenom, datumom in uro iztiskanja za lažjo identifikacijo.