2x SILIKONSKA VREČKA ZA SHRANJEVANJE MLEKA 260 ml

Velikosti: 260 ml

Silikonska vrečka za shranjevanje mleka Haakaa je odlična rešitev za varno shranjevanje vašega dragocenega materinega mleka!

Silikonske vrečke za shranjevanje mleka so odlična okolju prijazna alternativa plastičnim vrečkam za shranjevanje mleka za enkratno uporabo. Narejene so iz silikona za živila in jih je mogoče znova in znova uporabiti, kar zmanjšuje vpliv plastike za enkratno uporabo na naše okolje. Silikonske vrečke za shranjevanje mleka Haakaa so varne za shranjevanje v hladilniku ali zamrzovalniku in jih lahko shranite ležeče ali stoječe.

Ko si izčrpate materino mleko, ga vlijte v vrečko in trdno potisnite tesnilni zamašek. Ko boste uporabili shranjeno mleko, postavite vrečko v toplo vodo, da se mleko segreje in pripravi za uživanje. Zamašek je zasnovan s silikonskim trakom za nošenje, kar olajša varno prenašanje tekočega zlata!

Cena: 21,99€

 • Okolju prijazna alternativa plastičnim vrečkam za enkratno uporabo.
 • Tesnilni silikonski zamašek za varno shranjevanje materinega mleka.
 • Namenjena večkratni uporabi.
 • Lahko se shrani položeno ali stoječe.
 • Prostornina 260 ml.
 • Varno za shranjevanje v hladilniku in zamrzovalniku.
 • Izdelan iz silikona za živila.
 • Brez BPA, PVC in ftalata.

Shranjevanje:

 1. Po vsaki uporabi očistite in sterilizirajte silikonsko vrečko za shranjevanje mleka.
 2. V vrečko nalijte materino mleko. Silikonsko vrečko za shranjevanje mleka napolnite le do največ 260 ml merilne oznake, da omogočite, da se mleko pri zamrzovanju razširi.
 3. Vrečko za shranjevanje nežno stisnite, da iz nje odstranite odvečni zrak.
 4. Zamašek postavite v odprtino vrečke in ga trdno potisnite. Shranjujte v hladilniku ali zamrzovalniku.

Operite pred in po vsaki uporabi. Čeprav je primerno za pomivanje v pomivalnem stroju, priporočamo ročno pranje v topli milni vodi ter temeljito izpiranje in sušenje. Za sterilizacijo ali čiščenje izdelkov Haakaa ne uporabljajte čistil ali tablet na osnovi belila. Za sterilizacijo uporabite eno od naslednjih metod: sterilizacijo s paro ali kuhanje v vodi 2-3 minute.

Redno preverjajte v kakšnem stanju je izdelek. Če se pri izdelku pokažejo znaki poškodb, ga zamenjajte. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami (priporočamo uporabo silikonskega seta za čiščenje Haakaa) ali mehke gobice, saj lahko trda sredstva za čiščenje opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Uporablja se pod nadzorom odraslih.